Brukerveiledning for utstillere - Online påmelding

CH Edna av Ravelli

Gå inn på: https://katt.nrr.no/kirjaudu.aspx

 

Påmelding til utstilling

Logg inn som normalt

Gå til Utstillinger i den lys grå menyen. Der ser du kommende utstillinger og tidligere utstillinger. Under kommende utstillinger finner du de utstillingene som så langt er opprettet i programmet. Velg den utstillingen du skal melde på til ved å klikke på navnet på utstillingen under Utstillinger. Du får da opp en oversikt med mye av det som vi i dag ser på en utstillingsinnbydelse.

Legg merke til at det står bare en dato for når utstillingen skal holdes. Det er nå to separate utstillinger, en lørdag og en søndag. Du må derfor melde på to ganger om du skal stille katten begge dager.

Helt nederst på siden (du må kanskje scrolle nedover) finner du den blå knappen Meld på en katt

Du får opp denne siden (over). Navnet ditt står allerede der, med adresse under. Du ser et hvitt felt ut for Katt. Klikke på det feltet, og listen over dine katter kommer opp. Velg en av kattene ved å klikke på den i listen. Vips, så kommer kattens «personalia» opp, og utstillingsklasse kommer automatisk.

Utstillingsklasse kommer ut fra det programmet vet om kattens utstillingsresultater. Det er ikke sikkert det stemmer, hvis katten for eksempel har fått et cert i utlandet, og det ikke er registrert i programmet enda. Det er derfor viktig at du sjekker at klassen er riktig og retter den manuelt hvis det er feil.

Nå forstår du hvorfor det har vært så viktig å rydde i kattelisten og at kattene har riktig eier. Du får ikke meldt på katten, hvis du ikke er registrert som eier i programmet.

Under der kan du hake av for eget bur, hvis du skal bruke det, og det tillates av arrangørklubben.

Feltet som kalles Avgifter inneholder påmeldingsavgiftene for den utstillingen. Her må du velge riktig avgift.

Helt nederst er et felt for meldinger til arrangørklubben.

Til slutt må du hake av for at du aksepterer NRR/FIFes regler, og så kan du lagre. Når du har lagret, får du opp et nytt bilde. Helt nederst der står det Bekreft med rødt, og det er en knapp som heter Gå til bekreft registrering. Klikk på den og du kommer til en ny side med en knapp som heter Bekreft påmelding. Klikk på den. Katten er nå påmeldt 😊

Når arrangørklubben har godkjent påmeldingen din, kan du ikke lenger endre noe i påmeldingen. Klasseendringer og lignende må da meldes til arrangørklubben, som foretar endringen. Du vil motta en bekreftelsesmail med betalingsinformasjon. Arrangørklubben sender ut utstillerkort, dette enten fortløpende, ved betaling eller samlet etter påmeldingsfristens utløp.